Contact

Telefoon
0168-405505 (algemeen)  dagelijks van 09.00-12.30 uur 0168-405220 alleen bij spoedgevallen (bijv. bij arrestatie etc.)
E-mail
info@advkm.nl (algemeen)
Bezoekadres
Alleen op afspraak op werkdagen en ’s avonds: Molenberglaan 2 te Klundert in “Het Kreekgebouw”; gratis parkeren, rolstoelvriendelijk en 65 meter vanaf bushalte Lijn 117, 210, 610 en 617)
Postadres
Advocatenkantoor Moerdijk, Postbus 3, 4790 AA KLUNDERT

Missie

We verlenen laagdrempelige, betaalbare rechtshulp op een beperkt aantal rechtsgebieden. Daarbij:

  • helpen we met onze gespecialiseerde kennis en vaardigheden met het oplossen van je problemen;
  • hebben we een duidelijke toegevoegde waarde;
  • zien we problemen als uitdaging, omdat er ook altijd oplossingen zijn.

Team

Advocaat

Mr. E.R. (Eddy) Butin Bik, advocaat (butinbik@advkm.nl) kruist al sinds 1994 de degens als advocaat. Vanaf 1998 is hij gespecialiseerd in het insolventierecht / ondernemingsrecht (lid INSOLAD), ondermeer als faillissementscurator.

Mr Butin Bik is ook zeer actief in het strafrecht en enkele andere, kleinere rechtsterreinen. Hij is daarbij ook een goede gesprekspartner bij cijfers en techniek.

 
Juridisch medewerker
Mevr. M.H.M (Mirjam) Kanij,  (mirjam@advkm.nl) is ooit begonnen als hypotheekadviseur; nu is zij al lang werkzaam in de schuldhulpverlening. Zij is een bekende en vaardige onderhandelingspartner tegenover professionele schuldeisers (deurwaarders, banken, incassobureaus). Zij staat mr. Butin Bik bij met de behandeling van schuldhulpverleningsdossiers.
Financieel / juridisch medewerker
Mevr. J. (Jolanda) Nollen-van Gaans, (budgetbeheer@advkm.nl) is begonnen in het bankwezen (ABN AMRO, Rabobank) en heeft zich  gespecialiseerd in financiële administraties. Zij staat mr. Butin Bik bij om alle financiële zaken, en ook de financiële afwikkeling van úw zaak (o.a. uitbetalingen crediteuren en budgetbeheer), op rolletjes te laten lopen.

Stage(s)

Mr. Butin Bik is een veelzijdig praktijkbelegeider/coach, die niet alleen met succes meerdere advocaten, bewindvoerders en paralegals heeft begeleid maar ook: sportleraren, scheidsrechters en jeugdwerkers. Informeer naar jouw mogelijkheden binnen onze werk-/ leeromgeving!

webdesign  eduk.nl